fbpx

Hoe werkt online coaching

Wat ontvangt u in uw online trainingspakket:

 • 6- 12 weken constante opvolging met een wekelijkse contact moment
  Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail of WhatsApp,
  en steeds binnen de 24 uur antwoord ( uitgezonderd in het weekend)

 • Trainingsadvies: een op maat gemaakt trainingsschema die past binnen uw levensstijl. Of u nu in de sportschool wenst te trainen of thuis met eigen materialen of puur eigen gewicht, het schema wordt helemaal op maat van u gemaakt.
  Op maat gemaakte schema’s = optimale resultaten
  Daarbij krijgt u nog verschillende functionele warming-up routines en verschillende cardio / HIIT mogelijkheden.

 •  Voedingsadvies: u krijgt niet 1, maar 5 voedingsschema’s waartussen u kan afwisselen en  zijn speciaal gemaakt om te passen in uw levensstijl. Hierbij gaan we ook een stapje verder en houden niet alleen rekening met wat u niet graag eet, maar ook met wat u wel graag eet.
  Hoe beter het past in uw levensstijl = hoe gelukkiger u bent = hoe beter u het volhoudt
  Wekelijkse wordt, aan de hand van uw progressie, indien nodig bijgestuurd.

 • Uitrekenen van uw BMR en BMI + uitleg van de macro-nutriënten

Hoe gaat het in z’n werk:

 • Bij interesse kan u in de shop uw online coaching programma naar keuze aanschaffen.
  In de bevestigings e-mail vind u een link naar de online vragenlijst.
  Deze vragenlijst moet u zo grondig mogelijk invullen, aan de hand van de verzamelde informatie wordt uw trainingsschema en voedingsschema opgemaakt.
  Indien gewenst; kan het intake gesprek via Skype verlopen zodat de klant ziet wie hem zal coachen. Neem hiervoor contact op met ons.

  Indien er iets onduidelijk is, zal er contact met u worden opgenomen. Dit kan zowel per email als telefonisch zijn.

 •  Indien de betaling werd ontvangen, wordt uw schema opgemaakt en aan u bezorgt.
  De opmaak van het schema is afhankelijk van de drukte van mijn agenda, maar u ontvangt het ten laatste na 5 dagen na u betaling. Meestal is dit echter 2-3 dagen nadien.
  Voor de12 weken online programma’s krijgt u na 6 weken een nieuw trainingsschema, dit gebeurt aan de hand van uw vooruitgang

 • Elk online programma begint op de eerstvolgende maandag na het ontvangen van het programma, met een wekelijks contactmoment op vrijdag.
  Gedurende dit contactmoment wordt uw vooruitgang besproken, problemen die u heeft ondervonden, vragen,… aan de hand hiervan worden uw voedingsschema’s aangepast en u bezorgt tegen de maandag.

 • U heeft steeds de mogelijkheid om vragen te stellen aan uw coach. We geloven namelijk dat een verandering in levensstijl gemakkelijker gaat als u weet waarom alles gebeurd.
  Verder nemen we het “coachen” ook serieus. We hebben aandacht voor u en gaan ons aanpassen hieraan. Anders kan u evengoed een algemeen schema overnemen van op het internet.

 • Als online klant heeft u ook steeds de mogelijkheid om een personal training sessie te vragen aan een gereduceerd tarief. Bent u dus niet 100% zeker over uw uitvoering, is uw motivatie even zoek of gewoon omdat het leuk lijkt, dan kan u dit aanvragen. Afhankelijk van uw woonplaats kan deze dan geaccepteerd worden en ingepland worden.

Wat kan je verwachten en wat wordt van jou verwacht

 

 • Het trainingsschema, voedingsschema en supplementenadvies wordt specifiek gemaakt op jouw maat
 • Je begrijpt dat ik verwacht dat je je voor 100% inzet en alles probeert te doen die van je gevraagd wordt. Dit is inclusief de voor en na foto’s onder. (Deze worden nooit gepubliceerd zonder toestemming).
 • Je begrijpt dat ik eerlijk tegen je zal zijn, al zal dit niet altijd zijn wat je wil horen.
 • Je kan minimaal tijd maken om 3 keer per week te trainen. Trainingen variëren in duur en zullen aangepast worden aan jouw leefstijl en huidige fitness toestand.
  Je gaat geen 7 dagen moeten trainen voor 2 uur per dag bij een druk werkschema.
 • Je begrijpt dat het ook belangrijk is om te ontspannen en niet te gaan trainen tijdens deload fases of geplande rust. Resultaat komt dan ook pas als er goed hersteld wordt van trainingen.
 • Je krijgt toegang tot educatieve informatie tijdens dit programma. Let op: dupliceren, kopiëren, en / of verkopen buiten jouw persoonlijke gebruik is verboden.
 • Je begrijpt dat je traint onder een professionele coach die geen excuses, smoesjes of andere dingen accepteert.
 • Je begrijpt dat je huidige kennis qua voeding en training anders zal zijn en dat resultaat uiteindelijk belangrijker is dan wie er gelijk heeft.
 • Je begrijpt dat ik net zo graag resultaat wil als jij!
 • Dit is het juiste moment om online coaching te doen. Je wilt dit ECHT en je wilt er vol voor gaan!

Heeft u verdere vragen, neem gerust contact op. Dan helpen we u zeker verder!

Naar de webshop