fbpx

Omelet Wrap

– met 20 gram eiwit 

Benodigdheden

  • 200 g kwark
  • 4 handen waterkers
  • 1 citroen, alleen schil
  • 6 eieren
  • 60 ml sojamelk
  • 1 theelepel gemengde kruiden
  • 4 theelepels kokosolie
  • 100 g gerookte zalm, fijngehakt

Bereiding

  1. Doe de kwark, waterkers en citroenschil in een hoge kom en pureer met de staafmixer (of keukenmachine) tot er een gladde pasta ontstaat.
  2. Klop in een aparte kom de eieren los met de melk en de kruiden.
  3. Verhit 1 theelepel olie in de middelgrote koekenpan en bak 1⁄4 van het ei 2 minuten op middelhoog vuur tot het ei stolt, draai dan om. Bak de andere kant 1⁄2 minuut.
  4. Haal de omelet uit de pan en zet apart. Bak de andere omeletten met de rest van de olie.
  5. Om te serveren verdeel je de kwarkpasta over de omeletten en leg je er gerookte zalm op. 
  6. Rol de omelet op als een wrap en snijd doormidden.
Omelet wraps met 20 gram eiwitten
bereidingstijd en macro's omelet wrap

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten – tips & tricks – en zoveel meer.

We konden je spijtig genoeg niet inschrijven.Gelieve nogmaals te proberen
Je bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief.