fbpx

Spaanse Courgette Torilla

– In Slechts 10 Minuten

Benodigdheden

  • 1 el olijfolie
  • 1 kleine aardappel, geschild, in stukjes
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 1⁄2 kleine courgette, in dunne plakjes gesneden
  • 6 eieren

Bereiding

  1. Verhit olie in een pan met antiaanbaklaag en fruit de aardappel en ui ongeveer 4 minuten op middelhoog vuur.
    Voeg vervolgens de courgette toe en bak nog eens 4 minuten.

  2. Klop in een kom de eieren los en breng op smaak met
    zout en peper. Doe de groenten uit de pan in de kom en meng goed.

  3. Voeg in dezelfde pan het eimengsel toe op laag vuur en zorg dat alles gelijkmatig verdeeld is. Ga na
    ongeveer 3 minuten met een spatel langs de buitenranden van de tortilla om ervoor te zorgen dat
    hij niet aan de pan plakt.

  4. Draai de tortilla na 8-10 minuten om (dit kan meer of minder tijd in beslag nemen, afhankelijk van de warmte, de grootte en de pan) met behulp van een bord boven de pan.
    Schuif het ongekookte deel terug in de pan.

  5. Na nog eens 5-6 minuten moet de tortilla gaar zijn.
    Haal van het vuur en serveer.
Spaanse Courgette Tortilla
Macro's

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten – tips & tricks – en zoveel meer.

We konden je spijtig genoeg niet inschrijven.Gelieve nogmaals te proberen
Je bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief.